FAQ - Često postavljana pitanja

Popularna pitanja

Kako pretraživati smještaj?

Naše stranice možete pretraživati na sljedeće načine: jednostavno, detaljno i po destinacijama. U prva dva slučaja potrebno je upisati datum i broj osoba, te po izboru regiju ili destinaciju, a kao rezultat izlistati će Vam se smještajni kapaciteti koji odgovaraju upisanim parametrima.

Za pretragu preko naše naslovne stranice potrebno je:

  • odabrati tip usluge
  • odredište (nije nužno)
  • datum dolaska i odlaska
  • broj osoba
  • kliknut na Traži.

Zašto na stranicama piše da je smještaj raspoloživ a od nas dobijete negativan odgovor na postavljeni upit?

Dostupnost privatnih smještajnih jedinica se mijenja svaki dan tako da je teško imati potpuno tačno ažuriran kalendar zauzetosti. Upravo zbog toga se ponekad događa da nam pošaljete upit, a mi Vam odgovorimo da objekt nije dostupan.

Da li mogu povesti kućnog ljubimca na odmor?

Neki vlasnici smještaja i hoteli iz naše ponude ne primaju kućne ljubimce u svoje objekte. Mogućnost prihvata kućnih ljubimaca i cijena naznačena je na našim stranicama uz svaku smještajnu jedinicu. Takođe bitno je da u formularu za rezervaciju naglasite da planirate povesti kućnog ljubimca, jer u protivnom iznajmljivač odmsno hotelijer nije dužan prihvatiti rezervaciju.

Kako mogu provjeriti da li je smještaj slobodan?

Detaljni opis smještaja sadrži fotografije i prikaz objekta izvana i iznutra, cijene i dostupnost, kartu lokacije, komentare gostiju. Kada kliknete na tab cijena i dostupnost moguće je vidjeti raspoloživost smještaja.

Na prikazanom kalendaru zauzetosti boje slikovito prikazuju slobodne i zauzete termine (zelena-slobodno, crvena-zauzeto, narančasta – označeni period).

Kako ću platiti rezervaciju?

Sve informacije vezane uz plaćanje naći ćete na našim stranicama na sljedećem linku Načini plaćanja >>

Kada ću dobiti svoj Voucher?

Čim primimo uplatu na naš račun dobićete na svoj e-mail voucher kao dokaz o napravljenoj rezervaciji. Kod plaćanja rezervacije kreditnom karticom online, voucer ćete dobiti u roku od samo nekoliko sati, dok kada se plaća akontacija ili puni iznos rezervacije putem bankovnog računa potrebno je čak nekoliko dana da novac primimo na račun (najčešće 4 dana).

Što je uključeno u cijenu najma privatnog smještaja?

U cijenu je uključena potrošnja struje i vode, posuđe, pribor za jelo, posteljina i peškiri. Kod većine objekata završno čišćenje je uračunato u cijenu najma u protivnom naglašeno je kao dodatna usluga na web stranici smještajne jedinice.

Koje usluge se ponekad naplaćuju?

U cijenu najma nekih objekata nisu uključene dodatne usluge kao što su korištenje klima uređaja, najam čamca, internet, pranje  veša ukoliko je veš-mašina izvan smještajne jedinice i slično. Takve dodatne usluge dogovaraju se direktno sa vlasnikom smještaja.

Koja je standardna oprema smještajnih jedinica?

Sve smještajne jedinice osim soba imaju sopstvenu kuhinju u kojoj je obavezan šporet (ili ploča za kuvanje), frižider, posuđe i pribor za jelo. Posteljina je takođe obezbijeđena. Dodatna oprema naznačena je uz svaku smještajnu jedinicu.

Postoji li određeno vrijeme kad moram doći i otići iz smještaja?

Ukoliko nije drugačije naznačeno najranije u smještaj možete doći poslije 14 časova na dan početka korištenja usluge, a objekt je potrebno napustiti do 10 časova ujutro na dan odlaska.

Što će se dogoditi ako ne prijavim sve osobe?

Ukoliko u rezervisani smještaj dođe veći broj osoba od navedenog na voucheru iznajmljivač nije dužan prihvatiti rezervaciju. Stoga je potrebno sve osobe (odrasle i djecu) najaviti agenciji ili upisati u formular za rezervacije.

Gdje mogu iznajmiti auto u Crnoj Gori?

Ukoliko ne planirate da dođete sopstvenim prevozom u Crnu Goru, a želite se kretati nezavisno od javnog prevoza imamo rješenje za vas. Rezervišite auto koje najbolje odgovara vašim potrebama iz naše bogate rent a car ponude. Rent a car >>

Gdje mogu rezervisati transfer do rezervisanog objekta?

Ako u Crnu Goru dolazite javnim prevozom i ne planirate unajmiti rent-a car vozilo, naša agencija nudi i uslugu transfera od aerodroma i trajektnih luka do odredišta. Sve o našoj transfer ponudi saznajte na sljedećem linku Transferi >>