Kako rezervisati?

1. Odabir usluge

Iz naše ponude izaberite smještaj ili uslugu koju želite rezervisati. Pretragu možete napraviti koristeći napredni filter po odredištima, vrsti smještaja i drugim karakteristikama. Kad pronađete odgovarajući smještaj ili uslugu kliknite na ˝Rezerviši˝ ili „Pošalji upit“.


2. Obračun cijene

Unesite glavne podatke vezane uz rezervaciju i tada će vam se na ekranu prikazati izračunata cijena za navedeni termin i broj osoba. Za nastavak rezervacije kliknite na ˝Dalje˝. 


3. Formular za rezervaciju

U formular za rezervaciju upisujete vaše lične podatke kao i podatke o ostalim korisnicima rezervacije.  Za objekte i usluge koji imaju oznaku ˝Rezerviši˝ agencija garantuje raspoloživost i odmah možete preći na odabir načina plaćanja. Drugim riječima svoju rezervaciju možete odmah potvrditi, osim u rijetkim slučajevima kada potrebna potvrda vlasnika. 

Za objekte koji imaju oznaku „Pošalji upit“ naš korisnički servis će vam u roku od 24 sata (vikendom i praznicima 48 sati) poslati e-mail o raspoloživosti. U e-mailu će takođe biti naznačeno kako možete nastaviti proces rezervacije izborom načina plaćanja. 


4. Plaćanje

Za konačnu potvrdu rezervacije odaberite model i dinamiku plaćanja i unesite potrebne podatke. CipaTravel garantuje zaštitu i siguran prijenos vaših podataka. Nakon što primimo uplaćenu akontaciju poslaćemo vam potvrdu rezervacije sa naznakom uplaćene akontacije i podacima o iznajmljivaču i rezervisanom smještaju.  Nakon što primimo ukupni iznos rezervacije poslaćemo vam račun i voucher kao potvrdu o ukupno plaćenom iznosu za smještaj i boravišnu taksu.

 

Obavezno pročitajte: Opšti uslove korištenja Hotelskog i Privatnog smještaja